00:59

Heej alla fina läsare!
Idag drog jag och Minna till stan för att shoppa lite nya kläder. Vi mötte Joanna & Johanna vid new yorker, och efter en stund hittade vi Tintin i en affär oxå. Jag köpte inte så mycket, bara en present till Elin och en mysig sommarskjorta (bild kmr senare) och när vi var klara gick vi till coffiehouse. Vi köpte mat, satte oss på övervåningen och helt plötsligt, från ingenstans, dycker en fågel upp! Ärligt talat var det lite läskigt, kassören sprang upp och fångade den med en filt och vingarna bara fladdrade... den klarade sig iallafall och när den väl var ute så bestämmde den sig för att göra ett nytt försök och flög tillbaka haha. Nu måste jag gå upp och äte lite kvällsmat, det kanske inte är den bästa tiden på dygnet eftersom jag ska upp tidigt imon men jag har haft så fullt upp att jag råkade glömma det haha, men aja det ordnar sig nog. Hörs♥

Grattis Wilma

Igår var jag hos Wilma som fyllde år. Det var jätte mysigt, massa skratt, god mat, och MYCKET tårta!! Det känns som att alla fyller år just denhär tiden av året, jag har minnst 5 kompisar som fyllt år bara den senaste veckan. Ärligt talat tycker jag det är skitkul, jag älskar att gå på fest och köpa presenter haha, nästa fest är på lördag och till det ska jag handla idag.
 

Skogstur

Som ni ser på bilden så har jag varit i skogen idag... Det var jag och Elin som tog cyklarna en låång runda längs den nybyggda vägen. Solen sken (för det mesta,) vi hittade massa nya vägar och stannade och fikade på en mysig sten. Riktigt lyckat faktiskt! Efter ett tag tröttnade vi på skogen och cyklade in till ica och köpte glass och jordgubbar.
 
 

Hiss&Diss

 
                 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♥Sommarlov när solen skiner
♥Kompisar som man alltid har roligt med
♥Vara vaken hela natten och bara ligga o prata
♥Sommarfester vid någon sjö
♥Jordgubbar med grädde och choklad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
•Kläder som går sönder
•Rengn och moln hela veckan
•Kompisar som är upptagna
•När det inte finns något gott i kylen
•Att inte få träffa sin kille på två veckor
 
 

Kan du också läsa det?


Galet trött!

Sitter i soffan med datorn i knät och bara chillar. 
 
Jonathan kom vid 11 igår, då tog vi en löprunda, kollade en film och BADADE i sjön! Det var verkligen inte varmt men jättekul. Senare på kvällen åkte vi till Petra som hade 16-års fest. Det var galet kul faktiskt, god mat, gott sällskap och mysig stämmning. Det enda som förstörde kvällen var vädret! Det regnade så mycket så jag inte ens orkade åka hem utan sov hos Petra istället. 
Vi vaknade runt 10, (kan inte ha sovit så länge) galet trötta men glada och tog en liten frulle. Sedan tog jag moppen hem och väntade på Wilma som kom efter lunch. Resten av dagen har jag bara suttit framför datorn, ätit och chillat.
 

←Följ mig med bloglovin♥

Följ min blogg med Bloglovin


Lördag

Klockan är halv två och vi ligger fortfarande i sängen! Det kanske inte var så smart att börja titta på BigBrother vid två på natten... Men det är ändå riktigt härligt att bara chilla vem bryr sig, det är ju sommarlov!!


Midsommar!

Ligger i en skön säng på Wilmas rum, trött men glad efter en rolig kväll! Har hänt en hel del och vi har skrattat jättemycket men nu är det dags att sova. Hoppas ni har haft en härlig kväll, puss<3


Nytt i garderoben!

Linne från JC ordinarie pris, 129:-


Chilli'n

Sitter på en kulle och kollar ut över utsikten med min underbara kille, äter lite choklad och bara njuter av livet!


Jag ska bli...

NYTTIG!! Imorse bestämde jag mig för att börja äta nyttiga saker får se hur länge det håller. Just nu sitter jag i bilen på väg tbx till Jonathan efter ett snabbt besök på Ikea. Dagen har varit jätte mysig, vi har typ chillat, solat och varit på Utsikten. Ikväll blir det fifa turnering, film och massa godis! Pusshej.


00.16

Imorse vaknade halv sju, gick upp, kollade klockan och gick och la mig igen... jag älskar verkligen att ha sommarlov! Några timmar senare fick jag kravla mig upp ur sängen och fixa frukost, bestående av fil, müssli och avokado. Resten av dagen har jag varit med min lite galna men söta kusin Wilma,  jag svängde förbi och träffade en till snygging en liten stund också. Nu ska jag nog bara krypa ner under täcket och sova, ha det bra gullisar puss♥
Åh jag saknar verkligen Mallorca!!

Första inlägget!

Hej jag heter Hanna och en 15årig tjej från lilla småland. Jag har bloggat ganska mycket innan, på t.ex. myshowroom (men lagt av) och imorse kände jag bara att -yes kanske dags att testa igen. I bloggen kommer du kunna läsa om mitt liv, alltså fotbollen, jobbet, mina kompisar, min underbara pojkvän och massa annat.