The End

Sista gången jag skriver här, som ni nog märkt så har jag tappat suget att blogga här, blev mindre och mindre inlägg och nu var det nästna två veckor sedan jag bloggade senast. Men jag är glad at ni fortfarande har följt min blogg och kikat in någon gång ibland för att kolla om jag lever. Så tack för att ni är så underbara och jag hoppas ni tänker följa min nya blogg på nattstad som heter nattstad.se/hannafur
så börja följa: 
NATTSTAD.SE/HANNAFUR NATTSTAD.SE/HANNAFUR NATTSTAD.SE/HANNAFUR NATTSTAD.SE/HANNAFUR
 

Sometime life takes big turns, don't try to stop it, just follow and try to hang on!

Äntligen fredag! Ligger hemma i sängen, orkar inget annat för jag är helt slut efter denna veckan. Har börjat åtta varjedag förutom en. Då blev det sovmorgon tills 8.20. Så underbart (eller?)
Kvällen har jag tillbringat med min fina Minna, bakat kladdkaka, skrattat och kollat på portkod 3123. Vilket är mitt nya favvo program. Imorgon är det min big day, så jag taggar redan!


G'natt

Alarmet är inställt och pyjamasen är på, taggar redan min fredagsmorgon!


Back??

Tänkte slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever.

Var på träning med Joanna igår, typ styrka och sånt, men eftersom vi är sånna biffs så kände vi att vi va tvugna att sporta lite mer efteråt, då tog vi cyklarna och cyklade över hela stan. Säkert en mil haha. Hade världens bästa tjejsnack, munnen var inte tyst en minut. Underbart!

Bilden är från hennes fina blogg (nattstad.se/joannahelt) checka, checka, checka!


Saknar dig mer än du kan förstå!


Demokratitid

Sitter på demokratitiden, äter clementin och pepparkaka. Igår var jag med på Elins brottarträning, så galet kul! Fick världens frulle med typ hundra sortes frön och müsli i filen, plus avokado med keso på mackan. Riktigt gott!
Förresten är fredag idag och jag ska bowla sen, så vi hörs.

 


Kladdkaka

Sista lektionen för dagen, har precis firat kladdkakans dag med att smälla i mig stor fet sådan! Här kommer en bild på mina klasskompisar som så gärna ville vara med här. (tre flitiga elever som alltid gör sina läxor.) Ikväll ska jag nog baka en till kladdkaka och öva till kemiprovet imorgon, hörs.


Hos Wilma

Var hos Wilma igår och jag har skrattat så mycket att jag har fått ont i magen.

Eftersom hon är så snäll och gullig så bjöd hon mig på muffins när jag kom. Inte vilka muffins som helst, utan en muffins fylld med Ketchup, Kalles kaviar och salt! Ush va äcklig den var!! Haha men sen blev det godis, chips och dip till Vampire Diarys, helt perfekt!


Back home!

Har kommit tillbaka till Sverige nu, efter en grym vecka i London! Har sett hur mycket som helst, shoppat massa och umgåtts med min fina lilla mamma!
Vi har bland annat besökt Harrods, Big Ben, Madame Tussauds, vi har ätit fish and chips, pratat Engelska, varit i Hyde park och gjort hundra fler saker. En härlig vecka helt enkelt!

Ikväll ska jag umgås med min saknade kusin Wilma. Kolla film, ha tjejsnack och bara mysa.

Imorgon kommer Jonathan, som jag oxå har saknat hur mycket som helst. Sedan, på måndag får jag träffa Joanna, Minna, och alla andra gullisar i skolan. Har några perfekta dagar framför mig alltså!