Fest

Kul kväll igår. Gick till någon fest som låg ganska när Joanna, träffade nya och gamla kompisar, skrattade och bara njöt av fredagen. Hann till och med träffa Jonathan en liten stund i slutet, perfekt!

veckan

Har varken haft tid eller lust att blogga på sista tiden, men här kommer äntligen ett litet inlägg iallafall. Veckan har varit bra, har jobbat, gått i skolan och uppgåtts med mina fina vänner och underbara kille.  Idag slutade jag klockan elva, så jag och Minna åkte hem till henne för att göra det vi brukar göra... ÄTA. Haha neej, men vi  gjorde lite allt möjligt, sjukt kul var de iallafall. Kika in på hennes blogg häääääär ifall ni vill läsa ha något kul att läsa.
 
 
I helgen var jag med Jonathan, hur kul som helst alltså!! men det har jag vi kul alltid, dock hann vi inte va så länge, eftersom jag skulle upp och jobba på söndagen... saknar honom.
 
 
 
Nu ska jag gå och ladda min urladdade lilla mobil och sedan sova, puss

Vinnst!

Spelade mot Myresjö idag, och vi vann med 14-2!!!! Världens grymmaste (blivande fotbollsstjärna) spelar i vårat lag, hon heter Jennifer och gjorde typ 10mål, så sjukt grym!

Nu ligger jag och pratar med mina fina kille Jonathan, så jag hinner inte skriva mer, men vi hörs imorgon istället.


English

Sitter i skolan och gör glosförhör, det känns sjukt skönt att för en gångs skull kunna alla. Snart ska jag ha utvecklingssamtal och senare är det match, pusshej.


Tjejsnack

Har gått en stund på stan idag med fina Joanniee. Har snackat om allt mellan himmel och jord, ätit cheeseburgare och skrattat fram värsta snygga sixpacken...
Galet vad kul man kan med sin bästis.


(så såg förresten mina byxor ut, efter en lång regnig resa hem)


15 bästa

Heej, för ett tag sen fick ja en fråga vad man kan önska sig i födelsedagspresent och jag tänkte ta svaret nu.
Det är  alltid lika kul att fylla år, ibland vet man precis vad man vill ha, ibland kommer man inte på någonting... Här kommer en liten lista på både saker du kan önska dig och saker du kan köpa till en kompis som fyller år, enjoy.
 

Movie time

Är med min fina kille och myser framför massa filmer, hur bra som helst!!

Måste bara gratta min snygga bästis som fyller sexton idag, (www.joannahelt.blogg.se) ha en grym lördag puss!


Ikea middag

Med Minna, en liten paus från den hårda brännbolls turneringen vi har i skolan haha.


When life gives you some food... EAT IT!

Morgonbussarna är nog bland det tystaste man kan vara med om. Ingen, verkligen INGEN pratar, alla bara sitter där och typ glor.

Jag är sugen på chockladbollar.


Coffiehouse

Chillar på coffiehouse, pluggar lite och snackar massa tjejsnack, mys!


Smile, like it's the first time u do it.

Har varit med Jonathan några timmar nu, hur kul som helst!! har inte lagt upp bilden på den sjukt fina tröjan som han gjorde till mig för några veckor sedan, så jag gör det nu. Han är världens bästa kille helt enkelt!


when life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile

Jobbat i några timmar idag. Chefen ringde vid halv tolv och frågade ifall jag kunde komma och eftersom jag inte hade ngt annat för mig än att sova, så slängde jag i mig lite lunch och cyklade dit. Nu ligger jag i min säng, helt galet trött och väntar på att min fina kille ska dyka upp här och pyssla om mig lite, twitter säger allt...


Match

Matchen var ganska bra, (3-0) med tanke på att vi spelade U-17 och bara hade en 95 som kunde vara med. Har nyss kommit ut från min varma dusch och tagit på mig världens gosigaste tjocktröja! Nu är det plugga dom gäller, har en tom, vit sida som snart ska vara fylld med massa kemi... (jag har ju karamellkungen till stöd iallafall) hörs.


Kaos

Allting snurrar runt i huvudet, alla intryck, vet inte vad jag ska göra. Igår åkte jag upp och träffade Jonathan i några timmar, jättemysigt!! Sedan tog jag tåget ner till fina Petra för att äta pizza med henne Joanna minna och Tintin. Träffade massa folk, skrattade osv. Hade jättekul men är helt förrvirrad huvet är bara kaos! Nu om tre timmar (klockan nio) taggar jag till match, hörs senare.


Dagens outfit


Make it perfect!

Underbar dag kan jag säga!

Har firat min och Wilmas "födelsedag" hela eftermiddagen. Denna tråkiga, vanliga torsdag, ligger precis mellan våra födelsedagar så vi bestämde oss för att göra denna (annars helt vanliga) dagen, galet rolig och speciell istället.
Sen har jag oxå snackat med mina saknade, underbara vänner och pojkvän i telefon jättemycket senaste tiden, helt perfekt! Vet inte vad jag skulle göra utan min telefon, godnatt finisar xoxo!


Åttan igen...

Sitter inne på Wilmas lektion och väntar på att den ska sluta, har ju lite att göra sålänge iallafall.


Hallå elleeeer?

Bloggar från datorn för en gång skull, ligger och kollar Robinsson och bara chillar. När det slutar ska jag försöka hitta min mobil (den har varit bort typ en timme) men den ligger säker under någon kudde eller något som vanligt. Min fina Minna har visat mig ett webcam program så här kmr beviset, ha en go kväll puss♥
 

Måndag. Igen.

Sitter i skolan med min musik i öronen försöker att inte somna, ikväll ska träffa Jonathan, äntligen! .

*Antons lyckade te imorse...


Bäst!

Jag har verkligen världens bästa kille, jag hade inte träffat honom på hur länge som helst och när vi egentligen skulle träffats idag men jag inte kunde så svänger han förbi ändå med en "krya på dig påse" och världens finaste text, så sjukt underbar!!


Rubrik.

Hej sötisar, helgen har varit grym än så länge, om man inte tänker på min äckliga förkylning. Har shoppat lite med Minna och Joanna (innan jag blev sjuk) stått i kiosken med Elin och pratat på FaceTime med Jonathan som jag inte sett på hur länge som helst... Hörs imorgon istället, lägger mig nu och sover hur länge som helst så jag är frisk tills imorgon, right??