Fullmåne

Ligger i sängen o försöker sova, men går inte så bra för månen lyser rakt i ansiktet på mig. Dagen till ära är det fullmåne och helt molnfritt på himlen så starkare ljus kan det inte bli! Riktigt häftigt faktiskt, sov gott.


Go´natt

Har inte hunnit med att fixa designen så just nu ser det ut såhär... Har kollat på "Bröllopsduellen" med mammsis för en stund sen. En riktig tjejfilm! Den får fyra hjärtan: ♥♥♥♥ av 5 och någon jag rekomenderar ifall man behöver en mysig tisdagsfilm att kolla på innan man lägger sig. 
 
 

Ushh

Är verkligen INTE nöjd med min nya design, får fixa imon. Godnatt!


Kaos

Eftersom jag är sjuk och inte kan göra så mycket mer än att ta de lugnt o vila så tänkte jag att jag äntligen ska ändra design på min blogg. Har haft denna designen jättelänge nu och börjar tröttna. Så det kmr vara ganska rörigt på bloggen idag, bara så ni vet, puss!

Morgon te

Godmorgon! Kom up lite tidigt för en gång skull, känns bra. Nu ska jag hälla i mig massa, massa, massa te för att bli av med min äckliga förkylning, hörs!


New in


Borta bra, hemma bäst!

Hej fina läsare!
Har inte kunnat blogga på jättelänge som ni nog har märkt och det beror på att jag har varit i Jämtland (i mormors lilla stuga) som ligger på en hög kulle utan täckning. Har haft det jättekul, fiskat, träffat massa släktingar, kollat i lite affärer och bara myst med filmer och filtar inne i stugan.
 

Mys

Ligger här i sängen med min fina bästis o bara snackar, skrattar o myser. Har inte träffat henne på flera veckor så vi har massor att ta igen!


Gothia 2012

Är hemma nu efter en grym vecka i Göteborg. Dagar fyllda av fotboll, fest och skratt. Vi vaknade vid nio varje morgon, spelade match efter frukosten och gick på gothia discona på kvällarna, helt perfekt!

Chillmode

Ligger med datorn framför mig och kollar film, ikväll ska jag bara chilla. Har varit hos Jonathan de senaste dagarna har haft galet kul. På fredagen kom Petra o Tintin oxå, vi tittade på värsta läskiga filmen, "Sanctum" hette den, får kalla kårar bara jag tänker på den... Så sen var vi tvunga att sätta på "En gång i Phuket" för att kunna somna haha. Blir jätteglad av alla era söta kommentarer men jag svarar på dem imorgon för nu ska jag bara slänga mig ner i min gosiga säng! hörs♥

15:02

Sitter med min fina kille framför en film. Har inte hunnit med så mycket idag eftersom vi gick upp för nån timme sen haha, so what, det är ju sommarlov! Senare idag åker vi nog hem till mig & hittar på ngt kul men nu ska jag va social, hörs.


Käkat glass

Sitter i skogen o har ätit glass med min lilla kusin!


12/7-12

Det får bli ett inlägg från datorn istället, nu sticker jag och min lilla kusin till kiosken för att fixa lite torsdagsgodis, hörs!
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen

Nu fungerar äntligen blogg.se appen för mig, så nu slipper jag gå in på datorn när jag ska göra alla inlägg, yes!


Filmkväll

Popcorn, tv och soffa. Jag har allt som behövs för en perfekt film-kväll, så nu får bloggen vila tills imon. Godnatt sötisar, ni vet var ni hittar mig!

Filmkväll

Popcorn, soffa och tv. Allt som behövs för en perfekt film-kväll, så nu får bloggen vila tills imon. Godnatt sötisar, ni vet var ni hittar mig!

Regn

Regnet öser ner därute så jag har tillbringat dagen med penna och papper framför några filmer. Går inte så bra, för jag blir aldrig nöjd med mina teckningar, men det är ju värt ett försök iallafall.

Jonathan

Ligger och pratar med min fina kille på facetime, har nog pratat i en timme nu men det känns som 5minuter.
 
Har verkligen fastnat för denna låten! Det är en sån där låt man kan spela om och om igen...

10/7 tisdag?

Jag tror det är tisdag haha. Idag ska jag göra allt för att bli frisk, alltså... ingenting. Jag bara ta det lugnt, sova och chilla, för jag antar att det är bästa medicinen.

Trött+ont i halsen=lycklig

Dagen tillbringades med min fina Petra, vi bakade, gjorde en låt och något mer som jag inte tänker berätta haha...
 
Nu ikväll har jag hjälpt Joanna med sin blogg, det har tagit massa timmar plus ett lååååångt (galet roligt) telefonsamtal och jag är supernöjd med resultatet. 
 
 
 

Ellas konfa

Finaste Ella konfirmerades idag, jättefin var hon, kolla bara ↓ Det var mysigt, fina presenter, härligt sällskap plus massa tårta och cupcakes!

Måste göras!

√Borsta tänderna
√Blogga
√Ladda mobilen
√Kolla facebook
•Städa mitt rum
•Duscha
•Fixa naglarna
•Välja kläder 
•Hitta skor
 

That look in your eyes is my reason to smile♥

 
Börjar bli bättre men har fortfarande ont i halsen, chillar framför en film och äter lite snacks, myskväll!

Natthumor

Loggade in liten snabbt på blogg.se innan jag skulle lägga mig nu, och möts av denhär lilla runda kossan! Någon som känner igen den? Ibland blir man så sur när den kommer fram ifall en sida inte kan visas men denna var faktiskt riktigt gullig...haha godnatt.

Ingen feber!

Har fortfarande ont i halsen och är förkyld och hostar men har iallafall ingen feber, yees!! 

03:02

Lägger mig nu, råkade sätta på en film vid halv ett att chilla framför och när den tog slut fick det bli en till haha... godnatt
 

21 dagar

Så lång tid har det tagit at äta upp alla choklabitar från min kartong som jag vann på liseberg. Vi öppnade precis den sista av dem och sammanlagt har jag, plus många andra tjockat i oss 2000 gram alltså 2kilo chocklad!! Haha men ta det lungt jag har inte gått upp så mycket i vikt att jag rullar fram, inte än iallafall...
 

Frulle

Hej klockan är tjugo i ett och jag har nyss vaknat... oopps  Sitter och kollar på en film med te och müssli, försöker bli frisk. Hoppas ni mår bra, puss.

Jordgubbar

Godnatt fina läsare,
är helt slut, börjar bli sjuk antar jag ush! Aja hoppas ni mår bra, kvällen tillbringades med min fina kille framför facetime, plus ett litet kort besök från Elin.
Dagens kvällsmat blev jordgubbar med mjölk...
Hörs imon!

Chilli´N

glass i handen och tårna i sanden...
 
Okej ingen sand men gräsmatta haha, en glass har jag, solkrämen ligger bredvid och alla tidningar ligger uppradade redo att läsas, kan livet bli bättre? 
 
 
 

Shopping

Hejhej, är jättetrött, fick springa upp ur sängen 07;20 för att Elin skulle jobba ha.ha... Igår var jag med finaste Johanna på stan hittade dock inte så mycket, bara ett vitt sommar-linne från gina och en hamburgare. Sedan fick jag rusa hem och byta om till fotbollskläder för att åka ner och träna. Nu ska jag bara chilla en stund och njuta av sommarlovet!
(Johannas mosade hamburgare)

Aha I work out!

Igår var det verkligen hård träning! Elin ringde mig efter lunch och sa att jag skulle komma hem till henne och att jag skulle ha träningskläder med mig, men sa inte vad vi skulle göra. Så jag gjorde de och när jag jag väl var där fick jag veta att hon hade förberätt ett TVÅ timmars träningspass för oss. Först sprang vi 3 km för att bli riktigt uppvärmda, efter det lite olika rörelser och stretchning och sådär och sedan stationer. Vi skulle göra alla saker en minut och det var bl. a.
•benböj
•plankan
•fällkniven
•armhävningar
Plus massa mer, efter det trodde ju jag att det var över, men då gick vi ut på en åker och körde 5 spurter över hela åkern, jag var helt slut när vi var klara haha, men det känns grymt att ha gjort det!
Efter träningen stack vi ner till sjön och badade och sedan gjorde vi broccoli och skinkpaj. Hoppas eran dag var lika bra som min hörs♥

Åh ♥

Choklad är nog bland det godaste som finns att äta? Ibland kan man bli sådär galet sugen så man bara måste köpa en bit haha. Dock så är det ju inte det allra nyttigaste, men efter en träningsrunda är man ju värd det!  Marabo och paradis är nog bland det bästa eller vad tycker ni?

Rensar

Sitter framför datorn, lyssnar på musik och rensar bilder. Hela min dator är fylld av bilder, gamla, fula, fina, roliga bilder så jag tänkte att det är dags att rensa lite, får se om jag hittar någon värd att visa. Senare idag kanske jag drar över en sväng till Elin hon skulle ringa vid 4, så jag får se vad vi hittar på.  

2-0

Sitter bänkad framför tv:n och kollar på Spanien-Italien. Än så länge står 2-0 till Spanien med ett riktigt snyggt passningsspel från deras sida, men man ska aldrig ta ut ngt i förväg, så vi får se hur det slutar. Det är galet SNYGGT att deras vänsterback gjorde andra målet!

tävling


Är med och tävlar om ett schampoo från Godwell i Emmas snygga blogg, va med du oxå!
http://emmastarleaf.blogg.se/2012/june/tavling.html#comment

Back home

Hemma igen efter några härliga dagar i Valdermarsvik. Vädret var soligt, det fanns massa aktiviteter och det blev många roliga stunder. Bland annat har vi hunnit med att springa 5 km två gånger, äta massa grillat, kolla på fotbollsmatcher och åka ring efter en motorbåt.